|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
Misko
Pridružen/-a: Ned Dec 2007 10:07 Prispevkov: 29
|
Objavljeno: Sob Mar 28, 2009 19:10:42 Naslov sporoèila: VSĹ izobraĹľevanje mehatronika |
|
|
Pozdravljeni!
Letos se mislim vpisat na smer VSŠmehanotronika Ptuj pa me zanima, èe mi lahko kdo priporoèa kako literaturo, ki bi jo bilo priporoèljivo predelati? Konèano imam sredno šolo smer elektrotehnik-elektronik. kake osnove strojništva in avtomatike bi prav prišle.
Imam sedaj dosti èasa katerega bi rad porabil da se èim bolje pripravim, do naslednjega študijskega leta.
Hvala!
Èe admin meni, da tema spada kam drugam jo naj prosim premesti. _________________ LP, Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2148 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 13:33:53 Naslov sporoèila: |
|
|
Prav gotovo, saj boš poleg elektro znanja sedaj moral pridobiti še strojniško znanje. Ker ne poznam strojniške literature ali pa mogoèe kar nemenske literature za mehatroniko, bi priporoèil, da se pozanimaš kar direktno na šoli, kaj ti priporoèajo... _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Misko
Pridružen/-a: Ned Dec 2007 10:07 Prispevkov: 29
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 15:00:22 Naslov sporoèila: |
|
|
Hvala za odgovor res se nisem spomnil da bi vprašal na šolo. _________________ LP, Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
piki
Pridružen/-a: Sob Apr 2008 22:29 Prispevkov: 2
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|