|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
klpzm
Pridružen/-a: Čet Jan 2008 23:10 Prispevkov: 10 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2008 23:46:09 Naslov sporočila: AVR + gsm SMS |
|
|
Lp
Mene pa zanima sledeče. Vedno bolj se pogljabljam v mikrokontrolerje. Rabil bi pomoč člani kateri je že delal kakšen program v Bascomu za mikrokontroler AVR preko katerega krmilimo izhode z sms sporočili ( AT komande )
Na internetu obstajajo načrti in programi vendar so ti v .hex obliki in se iz tega ne moreš naučiti ničesar saj ne moreš program prenesti v kodo katero bi lahko ti spreminjal oz. videl kako je napisana.
Jaz bi se rad predvsem naučil kako bi gsm povezal na mikrokontroler in preko at komand spreminjal izhode. S tem bi krepil oz. dobil več znanja glede teh mikrokontrolerjev. Zanima me samo program.
Hvala za pomoč.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek
Pridružen/-a: Pon Nov 2007 13:33 Prispevkov: 75 Kraj: Škofja Loka
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klpzm
Pridružen/-a: Čet Jan 2008 23:10 Prispevkov: 10 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 14:51:28 Naslov sporočila: |
|
|
ja kaj nej rečem lepo...vendar meni ne dopušča čas da bi priš na ta seminar, ker sem vse vikende zaseden ( šport )
In komej delam šoli in šport skupaj. Vendar me ta poklic zelo zanima in bi se rad čim več sam naučil, ker v šoli se kaj takšnega ne bom...in zato bi bil zelo hvaležen kakšen program.
sem pa že gledal ta post, ki si dal link in me je zelo mikalo in pohvalno od tebe da boš kaj takšnega organiziral in si pripravljen svoje znanje deliti z drugimi.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|