|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: Èet Nov 2007 21:06 Prispevkov: 68 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Maj 10, 2008 09:12:23 Naslov sporoèila: Brisanje uporabnikov, registracija novih èlanov |
|
|
Danes sem pobrisal dva uporabnika, ki sta se registrirala pred nekaj dnevi.
Brisanje uporabnikov sem izvršil zaradi tega, ker sta pri registraciji vpisala nedelujoè e-mail naslov, tako da oba nista dobila obvestila o registraciji, zato ju tudi nisem aktiviral. Nekaj dni sem poskušal vzpostaviti kontakt, žal neuspešno, zato sem raèune pobrisal.
Uporabniški imeni "Davorin" in "Marko" sta spet prosti.
Opozarjam vse, ki se nameravate registrirati na forum, da zelo pazite na e-mail naslov, katerega boste vpisali. Vpišite vsaj 100% delujoè naslov, oziroma naslov, ki ga redno uporabljate. Raèunov, z nedelujoèimi e-mail naslovi, neresniènimi in pomankljivimi podatki NE bom aktiviral. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Pon Maj 26, 2008 18:37:08 Naslov sporoèila: |
|
|
Danes sem pobrisal spet enega èlana, ki se je na novo registriral in napisal nedelujoè e-mail naslov.
Uporabniško ime "amater" je spet prosto.
Pozivam vse, ki se nameravate registrirati na forum, da bodite pri vpisu podatkov zelo natanèni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Èet Jun 05, 2008 12:35:25 Naslov sporoèila: |
|
|
Vèeraj brisano eno uporabniško ime, ker se je uporabniku "mudilo", registriral se je 2x ... ker ni dovolj hitro dobil ptrditvenega maila.
Zavedati se morate, da so vse registracije roèno potrjene in to traja od nekaj minut pa tudi do 48 ur , èeprav skušam veèino na novo registriranih èlanov potrditi èimprej.
Še vedno apeliram na vse obstojeèe èlane, kot tudi na tiste, ki se boste registrirali, da izpolnite vse podatke v profilu, še posebej kraj.
Danes brisan na novo registriran uporabnik, ki je vpisal neveljaven email naslov iz domene @hotmail.
Brisani uporabnik je "kempo", ime je spet sprošèeno.
Razmišljam o blokadi domene hotmail, tako kot je blokiran kompleten yahoo in še nekaj spammerskih domen
Kdor je na forum registriran s hotmail naslovom, naj razmišlja o zamenjavi mail naslova  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 20:01:10 Naslov sporoèila: |
|
|
Danes sem po treh dneh brisal uporabnika "technoboy" ki se je na forum prijavil z mailom gmail.com, kot kaže z neobstojeèim, saj sem po nekajkratnem poskušanju vedno dobil zavrnjeno, da naslov ne obstaja.
Opozarjam vse, naj bodo pri vpisu podatkov natanèni, saj se v nasprotnem primeru ne bodo mogli registrirati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2008 15:28:38 Naslov sporoèila: |
|
|
Danes se je na forum registriral uporabnik z imenom "gaspari"
Uporabik je vpisal neobstojeè e-mail naslov v domeni @gmail.com
Na novo ustvarjen raèun seveda nisem aktiviral ampak brisal, kar pomeni, da je uporabniško ime "gaspari" sedaj prosto.
V preteklosti je bilo brisanih nekaj takih registracij, in èe me spomin ne vara se je eden od teh na novo uspešno registriral.
Èe vpišete nedelujoè e-mail naslov, registracija na forum NE bo potrjena, prav tako pa so na poti do brisanja vsi tisti raèuni, ki so jim elektronski naslovi nehali delovati.
Brisanje uporabnikov z nedelujoèimi elektronskimi naslovi bo za tiste z 0 prispevki brez opozorila, za tiste, ki pa imajo nekaj prispevkov in/ali sodelujejo na forumu pa bo izdano opozorilo in poziv, naj podatke popravijo in se bo tudi èakalo dovolj dolgo èasa.
V vsakem primeru, brez veze ne bo brisan noben raèun, èe se zmotite pri podatkih in jih ne morete popraviti me kontaktirajte na admin(afna) elektron.si ali pa kontaktirate nekoga od moderatorjev preko e-maila, zasebnega sporoèila, lahko pa tudi kadarkoli na telefon 04 576 77 13. Kadarkoli pomeni dobesedno, tudi za vikend in v poznih veèernih ali noènih urah, èe sem pri raèunalniku se bom oglasil, èe ne pa telefona tako ne bo nihèe slišal
Še enkrat ponavljam, èe naletite na kakršnekoli težave z registracijo ali delovanjem foruma, me brez skrbi kontaktirajte. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 11:57:02 Naslov sporoèila: |
|
|
Pred nekaj dnevi se je na forum registriral èlan z imenom "smartphonesystemsltd", ki ga nisem potrdil, ampak sem ga na mail z enakim imenom v domeni gmail.com povprašal in zahteval kratko predstavitev. Ker po nekaj dnevih ni bilo odgovora, sem še nepotrjenega èlana izbrisal.
Po imenu sodeè bi si lahko mislil, da je to spammer, in to bi lahko bil prvi bot, ki se je prebil skozi tekstovno potrditev ali pa mu je uspelo priti mimo te bariere. No, ker je to zelo malo verjetno, je seveda možno, da se je na forum registriral èlovek, lahko slovenec ali pa tujec, ki je nekako uspel priti skozi potrditev. Kakorkoli že, potrditev je še vedno roèna, marsikoga preverim na mail, še posebno tiste, ki ne izpolnijo profila, tako bo tudi v prihodnje.
Hvala za razumevanje, èe pa imate pripombe glede tega, pa jih napišite v ustrezen del foruma pod "predlogi in pripombe".  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael
Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21 Prispevkov: 647
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 16:57:57 Naslov sporoèila: |
|
|
Sem skoraj 100%, da gre za spam bota, ki mu malo pomagajo ljudje.
Ni iz naših logov, njegova slovenšèina spominja na Google translate. Primer.
Sicer je ta nick prisoten na mnogih forumih, klik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
admin Administrator

|
Objavljeno: Pet Sep 04, 2015 13:31:27 Naslov sporoèila: |
|
|
Danes pobrisan uporabnik "pionir" ker je vpisal neobstojeè e-mail naslov v domeni gmail.com, uporabniško ime je spet prosto, tako da se uporabnik lahko ponovno registrira z istim imenom in hkrati vpiše delujoè naslov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|