|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
u2
Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03 Prispevkov: 328 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2011 21:36:01 Naslov sporočila: Mozilla Firefox_Vklop Menijske vrstice |
|
|
Pri Mozilla Firefoks brskalniku sem pomotoma izključil menijsko, navigacijsko in Bookmark vrstico. (glej prilogo) Vse te vrstice vključiš ali izključiš tako, da se postaviš na eno od teh vrstic, desni CLICK in odkljukaš željeno. Ker pa sem izključil vse tri, se nimam kam postaviti, da bi se odprl ustrezni meni.
Se je že kdo tako zaklikal in kako je rešil težavo.
lp
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
mozilla firefox.jpg |
Velikost datoteke: |
145.49 KB |
Downloaded: |
475 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael
Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21 Prispevkov: 647
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2011 21:55:33 Naslov sporočila: |
|
|
Pri Maxthonu (kjer se lahko zaklikaš na enak način) se orodne vrstice vključi/izključi tudi pod Pogled (View)-> Orodne vrstice (Toolbars). V tem meniju se lahko tudi zaklene orodne vrstice, da z nesrečnim klikanjem ne izginejo.
Poskusi, mogoče je enak princip tudi v FF.
Namreč FF že dolgo nimam nameščenega (in nobene želje, da bi ga namestil) in zato ne jamčim, da se problem reši na ta način.
_________________ Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
u2
|
Objavljeno: Pon Mar 21, 2011 12:14:24 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor,
drži, tudi v FF je ta opcija, ampak žal sem izklopil tudi Menijsko vrstico, tako da nimam kaj poklikat.
Poiskusil sem tudi deinštalirat FF in ga na novo inštalirat, pa so v novi varianti iste nastavitve, kot so bile v predhodni. Zgleda da se določene nastavitve prenesejo oziroma ostanejo nekje zapisane!
Težava je še v tem, da ta računalnik ni doma in se ne morem igrat. Bil sem na obisku, hotel kolegu nekaj nastavit, zraven je nastalo pa še to neplanirano s....!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 14:36 Prispevkov: 51 Kraj: Moravče
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 22:55:42 Naslov sporočila: |
|
|
Pritisni ALT. Po tem se ti bo zgoraj odprla vrstica nato pa naredi tako kot je napisal Azrael (pogled->....).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
u2
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2011 18:59:49 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala RUros, glede na to, kako se tipka ALT odraža v IE bi si skoraj upal trditi, da bo to rešilo težavo tudi v FF.
Bom preiskusil takoj ko bom imel možnost, trenutno sem na računalniku ki ne uporablja FF!
Bom poraočal, LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 14:36 Prispevkov: 51 Kraj: Moravče
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2011 19:56:38 Naslov sporočila: |
|
|
Tako je, dela tudi v FF. Sem sprobal .
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
u2
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2011 21:20:32 Naslov sporočila: |
|
|
Rešeno, sem poklical kolega in sva rešila telefonsko!
On je zadovoljen, jaz pa še bolj, ker sem imel slabo vest!
Hvala še enkrat,
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|