Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

Pomo pogostih vpraanjPomo pogostih vpraanj   IiIi   Seznam lanovSeznam lanov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporoilPrijava za pregled zasebnih sporoil   PrijavaPrijava 

Kako narediti svoj forum?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Izdelava spletnih strani, php, html
Poglej prejnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoilo
kraken212

Pridruen/-a: et Nov 2007 17:12

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 20:45:03    Naslov sporoila: Kako narediti svoj forum? Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

S prijateljem sva se odloèila da boma naredila svojo spletno stran in bi rada imela tud forum. Na netu sem že prebral da moraš potegnit dol datoteko phpBB. Opazil sem tudi že da je veliko forumov po osnovni zgradbi zelo podobno temu zato me zanima kaj moraš imeti da lahko narediš tak forum. O pa še to, na katerem serverju se najbol splaèa imet svojo spletno stran?

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Polji zasebno sporoilo
reber
moderator

Pridruen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 22:33:40    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

Na lastnem serverju je najbolje imeti svojo spletno stran ... ker nisi omejen s prostorom, zastonj pa ni nobena možnost ... poceni in zastonj, so slabe rešitve Wink

Forum ni težko postaviti, èe bosta s kolegom postavila forum, lahko pri meni dobita preverjene zadeve, lahko pa tudi odpremo eno temo, v kateri bomo debatirali o postavitvi foruma, sicer pa je na domaèi strani phpbb super tutorial Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Polji zasebno sporoilo Polji E-sporoilo Obii avtorjevo spletno stran
dkone

Pridruen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 09:19:24    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

kaj pa moj forum?
dAvid

Pridruen/-a: Pon Feb 2008 14:24
Kraj: Mirna Peè

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 09:39:01    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

Lahko mojforum uporabiš za testiranje paè, kako izgleda administracija foruma in podobno. Za prvo uporabo je sicer vredu, samo ti bodo kaj kmalu šla na vsa tista "kramarija", ki ti jo mojforum da poleg. Kramarija mislim na vse reklame, ki se ti vrivajo med forum ipd. Drugaèe pa phpBB forumi in podobno ni panike namestiti na strežnik, tako da se lahko kaj zmenimo in skupaj pomagamo postaviti forum. Èe pa se ti ravno ne da delati svoje spletne strani, si pa lahko posnameš razliène portale(cms-je) ki imaš vse živo notri v paketih(galerija slik, nalaganje datotek, novice, èlanki, forum,...). Najbolj popularna se mi zdita joomla in pa mambo, je pa tudi php-fusion zelo priroèna zadeva.

Nazadnje urejal/a dAvid Sre Feb 06, 2008 19:20:07; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Polji zasebno sporoilo Obii avtorjevo spletno stran
reber
moderator

Pridruen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 11:03:18    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

MOJ FORUM ima polno reklam, veèinoma vrinjene med odgovore ... skratka, nadležna zadeva. Kot sem že omenil, zastonj ni dobro ali pa je posejano z reklamami.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Polji zasebno sporoilo Polji E-sporoilo Obii avtorjevo spletno stran
kraken212

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 15:32:53    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

Bom za zaèetek poskusil pri mojforum, kasneje pa potem kaj bolj resnega.
Se lahko na enem forumu govori o 2 èisto razliènih stvareh ali je za to treba postaviti 2 foruma? Ker bi jaz rad imel del foruma kjer bi se govorilo o robotih in modelarstvu, prijatel pa o raèunalniških igrcah, zej pa nevem èe bi to ravno pasal skup.
Nazaj na vrh
kraken212

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 15:52:59    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

No, sem se prijavil na mojforum zej pa nisem gesla dobil po mailu. Koliko èasa traja ponavadi da pride do tebe?
Nazaj na vrh
dAvid

Pridruen/-a: Pon Feb 2008 14:24
Kraj: Mirna Peè

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 17:21:04    Naslov sporoila: Odgovori s citatom

Lahko združiš foruma, razen èe sta oba zelo obširna. Drugaèe pa saj lahko robotiko in igrce povezuješ med sabo, tako da bi tut lahko z enim forumom izvedel. Stvar odloèitve in obsežnosti zadeve, o katerem se misli razvijati debata.
Koliko èasa pa rabijo da ti pošlejo geslo, pa ti ne vem jaz povedat, ker sem se že dolgo èasa nazaj registriral gor(za test), ampak se mi zdi da je geslo kaj kmalu prišlo na mail.

Pokai sporoila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Izdelava spletnih strani, php, html asovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski as
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne more dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne more odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne more urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne more brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne more glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne more pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlee datoteke v tem forumu