Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Å ala I

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Zabavni kotiĆØek
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 07, 2007 19:17:44    Naslov sporočila: Å ala I Odgovori s citatom

V soli so se ucili sklanjanje in Janezka poklicejo k tabli.
"Janezek, kako se sklanja dedek?"
"Brez kozmodiska zelo tezko!"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 07, 2007 19:18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Janezek sedi ob cesti in meŔa drek. Mimo pride župan in pravi:
"Kaj pa delaÅ” Janezek?"
Janezek se odreže:
"Župana".
Seveda ga župan premlati.
Ista zgodba se ponovi z župnikom. Omenjena gospoda se nato posvetujeta s policajem, ki gre osebno v akcijo in zaloti Janezka, ko ob cesti Ŕe vedno meŔa drek.Pa ga policaj vpraŔa:
"Kaj je Janezek? A polcaja delaÅ”?"
Janezek:"Ne, premau dreka!"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Sime



Pridružen/-a: Sre Nov 2007 15:14
Prispevkov: 9
Kraj: PrapreĆØe

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2007 20:49:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaka ze dlje casa ni imel srece z nakupom motorja, katerega si je zelel imeti. Nekega dne pa je le naletel na Harleyja z napisom "naprodaj". Motor je izgledal celo bolje od novega v trgovini, ceprav je bil ze deset let star. Kljub letom se je svetil in bil odlicno ohranjen. Takoj se je odlocil in ga kupil, na koncu pa je se povprasal prodajalca kako mu je ga uspelo obdrzati v taksnem stanju skozi vsa ta leta. "Zelo preprosto. Kadarkoli imas motor zunaj in se vreme pripravlja na dez, namazi krom z vazelinom. To ga potem sciti proti posledicam dezja." mu odvrne prodajalec in mu poda kozarec vazelina.
Ta isto noc ga njegova punca Sandra povabi na srecanje z njenimi starsi. Seveda sta se do tja odpeljala z kupljenim motorjem. Tik pred vstopom v hiso ga Sandra ustavi in ga opozori: "Nekaj ti moram povedati o starsih preden vstopiva. Ko jemo vecerjo, ne govorimo. Kdor prvi spregovori med vecerjo, je potem dolzan pomiti posodo." "Razumem, ni problema." odgovori Jaka in se odpravita v hiso.
Ob vstopu Jaka sokira pogled na kup umazane posode sredi dnevne sobe. V kuhinji opazi se en kup umazane posode. Nakopicena posoda je bila celo na stopnicah, hodniku, povsod kamor je vrgel pogled, kupi nepomite posode. Koncno se skupaj usedejo k vecerji in seveda nihce ni zinil ene besede.
Ko tako dalje vecerjajo,se Jaka odloci izkoristiti situacijo. Nagne se k Sandri in jo poljubi. Nihce ne rece besede, zato se skloni se nizje in ji zacne poljubljati prsi. Se vedno se nihce ne oglasi, zato Jaka vstane, zagrabi Sandro, iz nje strga obleko, jo vrze na mizo in jo poseksa pred ocmi njenih starsev.
Punca je bila vsa iz sebe, njen oce ves bled in njena mati vsa prestrasena, ko se Jaka mirno usede nazaj na svoj stol in se vedno nihce nic ne rece.
Jaka pogleda po mami in si misli: "cudovito telo ima za svoja leta.". Zato zagrabi se njo, jo skloni cez jedilno mizo in se spravi nanjo na vse nacine. Sedaj Sandra postane besna, ocetu se kuha para, ampak se vedno prevlada tisina.
Kar naenkrat se zunaj pobliska, zagrmi in zacne dezevati. Jaka se takoj spomni na svoj motor, zato hitro vstane in iz svojega zepa potegne vazelin. Tisti trenutek pa vstane se oce, stopi stran od mize in se zadere: "Dovolj! Bom pa jaz pomil posodo!" Very Happy Laughing

_________________
Teorija je, ko vse veÅ”, pa niĆØ ne dela.
Praksa je ko niĆØ ne veÅ” pa vse dela.
V moji delavnici sta teorija in praksa združeni. NiĆØ ne dela in nihĆØe ne ve zakaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 22:38:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

"Kateri ĆØas je, ĆØe reĆØem: "Jaz sem bolna!", je uĆØiteljica vpraÅ”ala uĆØence.
"NajlepÅ”i ĆØas!" se je oglasil Jure.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 22:39:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ndijanski poglavar je imel trebuÅ”ne težave. Ni in ni mogel izprazniti ĆØrevesja. Ves ĆØas ga je zvijalo, da je skoraj stokal od boleĆØin (no, tega ni smel, ker je bil poglavar). KonĆØno se je odloĆØil da za pomoĆØ zaprosi vraĆØa. Ta mu je skuhal ĆØajĆØek in okoli poglavarja odplesal obredni ples za boljÅ”o prebavo, toda brez uspeha.
Poglavar se je zato odloĆØil, da v mestu obiÅ”ĆØe belega zdravnika. In res. Ko je vstopil v njegovo ordinacijo mu je razložil na kratko, saj drugaĆØe zaradi slabega znanja angleÅ”kega jezika tudi ni mogel:
"Big chief - no shit!"
Beli doktor je takoj vedel za kaj gre in mu izroĆØil stekleniĆØko ricinusovega olja.
"Tole vam bo pomagalo!" je dejal poglavarju, ki je stekleniĆØko vzel in odjahal. ƈez dva dni se je poglavar vrnil. Å e vedno je imel težave in polno ĆØrevesje.
"Big chief - no shit!" je zopet dejal.
Beli doktor se je tokrat odloĆØil, da mu bo dal s seboj kar kanglico z ricinusovim oljem. "Tokrat pa mora pomagati" je rekel. Indijanski poglavar je odjahal in se ĆØez dva dni zopet vrnil k belemu zdravniku.
"Big chief - no shit!" je zopet dejal.
Zdravnik se je ĆØudil in ĆØudil, saj tako trdovratnega primera zaprtja Å”e ni obravnaval v svoji dolgoletni zdravniÅ”ki karieri. Malo je mencal in razmiÅ”ljal, nato pa je indijanskemu poglavarju izroĆØil sodĆØek tekoĆØine, za katero ga je opozoril, da je zelo, zelo nevarna, toda proti zaprtju bo stoodstotno delovala. Indijanski poglavar je odjahal.
Minil je teden dni ko je zdravnik v mestu sluĆØajno sreĆØal indijanskega poglavarja. VpraÅ”al je, ĆØe je bilo zdravljenje z zadnjo tekoĆØino uspeÅ”no in dobil odgovor:
"Big shit - no chief!"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 22:40:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dolenjec se je oglasil v turistiĆØni agenciji in vpraÅ”al:
"Ali Å”e imate prosta mesta za luksuzno križarjenje za 10 tisoĆØ tolarjev, ki ga reklamirate v ĆØasopisu?"
Uslužbenec turistiĆØne agencije potrdi in mu zaraĆØuna potovanje. Takoj nato iz sosednje pisarne stopita dva moÅ”ka, pograbita Dolenjca, ga strpata v sod, sod obneseta do reke in ga vržeta vanjo.
Nekaj kasneje se v turistiĆØni agenciji oglasi Gorenjec. Tudi on plaĆØa luksuzno križarjenje, moÅ”ka ga strpata v sod in vržeta v reko. Po krajÅ”em ĆØasu se soda sreĆØata. Dolenjec vpraÅ”a Gorenjca:
"Ali morda veste, ĆØe postrežejo tudi z veĆØerjo?"
"Mislim da ne!" je odgovoril Gorenjec. "Vsaj lani niso!"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 22, 2007 22:40:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mujo je obiskal zdravnika in ta ga je vpraÅ”al, ĆØemu je priÅ”el.
"Veste," je zaĆØel pripovedovati Mujo, "nekega dne sem Å”el obiskat oĆØeta in sem Fati rekel, da se bom do veĆØera zadržal pri njem. Toda, ko sem priÅ”el do oĆØetove hiÅ”e, mi je sosed povedal, da je oĆØe za dva dni odpotoval k prijatelju, zato sem se vrnil domov. Ko sem vstopil v hiÅ”o, sem Fato in prijatelja Sulja zalotil v postelji. Izza pasu sem potegnil svoj nož in Sulji zagrozil, da ga bom ubil. Toda Suljo in Fata sta me zaĆØela moledovati, naj tega ne storim, ĆØeÅ”, da bom Å”el jaz v zapor, Suljo bo mrtev, Fata pa bo dobila drugega moÅ”kega. In konĆØno sta me prepriĆØala, da skupaj popijemo kavo in pokadimo kakÅ”no cigareto. PrepriĆØala sta me in tako smo do jutra pili kavo za kavo in prižigali cigareto za cigareto. Zjutraj je Suljo odÅ”el domov, kot da se ni niĆØ zgodilo.
ƈez nekaj dni smo s prijateljem Hasom v gostilni praznovali njegov rojstni dan. Nenadoma je vstopila Hasova žena in povedala, da ji je umrla mama. Seveda je bilo zabave konec. OdÅ”el sem domov in ko sem vstopil v hiÅ”o spet sem Fato in prijatelja Sulja zalotil v postelji. Izza pasu sem potegnil svoj nož in Sulji zagrozil, da ga bom ubil. Toda Suljo in Fata sta me spet zaĆØela moledovati, naj tega ne storim, ĆØeÅ”, da bom Å”el jaz v zapor, Suljo bo omrtev, Fata pa bo dobila drugega moÅ”kega. In konĆØno sta me prepriĆØala, da skupaj popijemo kavo in pokadimo kakÅ”no cigareto. PrepriĆØala sta me in tako smo do jutra pili kavo za kavo in prižigali cigareto za cigareto. Zjutraj je Suljo odÅ”el domov, kot da se ni niĆØ zgodilo.
Teden dni kasneje mi je Å”ef povedal, da bom moral naslednji dan na službeno potovanje. Toda, ko sem naslednji dan priÅ”el v službo, je Å”ef povedal, da potovanje odpade. Tako sem se takoj po službi vrnil domov. In kaj sem spet videl? Zopet Suljo in Fata v zakonski postelji! Potegnil sem nož izza pasu in tokrat rekel, da bom ubil oba. ZaĆØela sta me prositi, naj tega ne storim in mi rekla, da nima smisla, da vsem trem uniĆØim življenje, saj bosta onadva mrtva, jaz pa bom v zaporu. Po daljÅ”em moledovanju sem klonil in sprejel njuno povabilo, da popijemo kavo in pokadimo kakÅ”no cigareto. In tako smo do jutra pili kavo in kadili cigarete. Zjutraj je Suljo odÅ”el, kot da se ni niĆØ zgodilo."
"Toda, Mujo, zakaj mi vse to pripovedujete?" je bil preseneĆØen zdravnik.
"Zato, ker me skrbi za moje zdravje. Veste, tako pogosto celo noĆØ pijem kavo in kadim. Mislim, da to ni zdravo."
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Gargamel



Pridružen/-a: Čet Dec 2007 11:51
Prispevkov: 45
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2007 21:57:07    Naslov sporočila: janezek Odgovori s citatom

V Å”oli na koncu letnika uĆØitelj obljubi vsakomur ki skoĆØi skozi kljuĆØavnico v vratih odliĆØen uspeh. Seveda se priĆØne razred zaganjati v kljuĆØavnico, mogoĆØe pa le komu uspe in jo odnese z odliĆØnim uspehom. Janezek pa le sedi na mizi in jih od daleĆØ opazuje. UĆØitelj ga vpraÅ”a zakaj Å”e on ne poskusi, mogoĆØe mu uspe in bo v spriĆØeval dobil vsaj en lep uspeh. Janezek pa se nasmehne in mu reĆØe: " ĆØe so f****ni k nevejo da je na drug stran kljuĆØ noter ".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Gargamel



Pridružen/-a: Čet Dec 2007 11:51
Prispevkov: 45
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2007 22:14:08    Naslov sporočila: lovska Odgovori s citatom

Na cesti se sreĆØata dva lovca. Prvi prosi drugega ĆØe mu posodi 100 EUR, drug pa mu s težavo gre na roke. Vse lepo in prav ĆØe se zgodba nebi Å”e nekajkrat ponovila, zato se je s ĆØasoma nabral kar velik dolg. ƈez mesec dni se jagra sreĆØata v gostilni kjer prvi drugemu zaupa da mu dolga nemore povrniti, vendar pa mu za nadomestilo ponuja svojega lovskega psa. Drugi jager ponudbo sprejme in se odpravita na ogled. Omenjen pes pa je bil že ves star garjav in brez zob zato je drug jager ponudbo zavrnil. Prvi jager mu iz obupa nato ponudi Å”e svojo ženo in mu svetuje naj si jo gre ogledat v stanovanje. Drugi se pusti presenetiti in odide do žene. Prvi jager pa ves neuĆØakan ĆØaka pred hiÅ”o nakar se ĆØez dobre pol ure drugi vrne nazaj in reĆØe: " Ti posluÅ”i, daj mi Å”e mal tistga psa pokaž."
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Sime



Pridružen/-a: Sre Nov 2007 15:14
Prispevkov: 9
Kraj: PrapreĆØe

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 19, 2008 21:08:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tri muhe grejo v restavracijo, pa prva naroĆØi drek s ĆØebulo, druga drek s ĆØesnom, tretja pa pravi:"jes bom pa sam drek, ke mi drgaĆØ iz ust smrdi." Very Happy
_________________
Teorija je, ko vse veÅ”, pa niĆØ ne dela.
Praksa je ko niĆØ ne veÅ” pa vse dela.
V moji delavnici sta teorija in praksa združeni. NiĆØ ne dela in nihĆØe ne ve zakaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
integer



Pridružen/-a: Pon Nov 2007 21:02
Prispevkov: 23
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 19, 2008 22:25:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mož je pravkar konĆØal branje nove knjige z naslovom "Lahko ste gospodar v
svoji hiŔi". Oddrvel je v kuhinjo in stopil naravnost proti ženi.


Uprl je prst v njen obraz in ostro dejal: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz
gospodar v tej hiÅ”i in moja beseda je zakon! ZveĆØer mi boÅ” pripravila
gurmansko veĆØerjo in ko bom pojedel, mi boÅ” servirala sijajno sladico. Po
veĆØerji bova Å”la v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hoĆØem. Potem mi boÅ”
pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boÅ” hrbet in me
zbrisala, nato pa mi boŔ prinesla pižamo. Nato mi boŔ zmasirala stopala in
roke. Ugani, kdo me bo oblekel in poĆØesal,ko bo to opravljeno?"


"Jaz bi rekla, da upravnik pogrebnega zavoda!"

_________________
lep pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kraken212



Pridružen/-a: Čet Nov 2007 17:12
Prispevkov: 141

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 07, 2008 19:12:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V zaporu so 3 na smrt obsojeni zaporniki. 1. je Slovenec, 2. Å ipter in 3. Hrvatar. Ker so obsojeni na smrt jim niso dali hrane že 3 dni in ko vidijo podgano jo ujamejo da bi jo pojedli. Podgana pa zaĆØne prositi naj jo ne pohrustajo in jim obljubi da jim bo izpolnila vsako željo ĆØe je ne pojejo. Zaporniki nimajo kaj izgubiti zato se strinjajo in reĆØejo da bi radi pobegnili iz zapora. Podgana jim reĆØe naj se zalaufajo v reÅ”etke in tik pred tem izgovorijo kraj kamor bi radi Å”li. Prvi je Slovenec, zalaufa se v reÅ”etke in reĆØe Ljubljana in takoj zatem že hodi po Ljubljani. Drugi je Å”ipter, zalaufa se v reÅ”etke in reĆØe Kosovo. Zadnji pa je Hrvatar. Hrvatar se zalaufa v reÅ”etke, pri tem se spotakne in se zadere u pizdomater...

Nazadnje urejal/a kraken212 Čet Maj 08, 2008 15:27:28; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 10, 2008 20:48:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj je optimizem? Ko vidiŔ kloŔarja v parku, ki bere revijo Moj dom!

***
Prva blondinka vpraŔa drugo:"Kaj je bližje?Luna ali London?"
Alo",ji odgovori druga,"kaj London vidiÅ” od tukaj?"

****

Kaj dobiÅ”, ĆØe povoziÅ” pedra? topli pod.

***
Policaj vpraŔa policaja: "kerga smo dons?" Policaj pa odgovori: "dons nismo
Ŕe nobenga!"

***
Kako spoznaŔ ženina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlepŔo trenirko.

***
Dihur vpraÅ”a ježka: "Sem kosmat, imam dve beli ĆØrti in smrdim. Kdo sem?"
" ƈEFUR!" , odgovori ježek.

**
"Dragi? A sem fejst al grda?" "Oboje."
"Kako to misliÅ”?"
"Fejst grda!"

****
Policaj pride v picerijo in naroci pico ? Natakar vprasa: "Vam jo razrezem
na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."

***
Kdo je izumil triatlon?-CIGANI
Zakaj? Ko se grejo kopat, pridejo peÅ”, nazaj pa grejo s kolesom.

***
Katera so najhujÅ”a tri leta v življenju povpreĆØnega ĆØrnogorca ?
Prvi razred osnovne Ŕole

_________________
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 10, 2008 20:50:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Avtobus,v njem sedi vlada in Å”e nekaj politikov,pelje po podeželski cesti in v nesreĆØnem trenutku zapelje v jarek.
Kmet Lojze vse to opazuje in ko se vozilo konĆØno ustavi,hiti pogledat,kaj se je zgodilo.
ƈez dve dni pripelje mimo policaj,zagleda prevrnjen avtobus in vpraÅ”a kmeta:
-To je avtobus z naŔo vlado.Kje pa so vsi?
-Pokopal sem jih.
-Kaj so vsi mrtvi?
-Eni so bili,drugi so trdili,da niso,ampak saj veste,kako je.Kdo pa Ŕe verjame vladi?

_________________
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mucek



Pridružen/-a: Pon Nov 2007 13:33
Prispevkov: 75
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 11, 2008 20:21:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Silvo TerŔek povabi v radijski studio starega gorjanca, planŔarja z Velike planine, na pogovor:

"Ata," zaĆØne TerÅ”ek "tam, pod vrÅ”aci, v samoti, ko ste sami z naravo in njeno surovo prvobitnostjo, se najbrž ne zgodi veliko veselih stvari. Pa vendar, ali se spomnite kakÅ”ne, ki bi nam jo zaupali?"
"Ja, menda pa res ne," pravi gorjanc "ampak ene pa se. Neki dan se nam je zgubila ovca, sva jo z Jožo iskala cel dan in ko sva jo naŔla, sva bila tako vesela, da sva jo kar nabrisala"

"Aha, eeeā€¦.," pravi v zadregi TerÅ”ek. "Zanimivo, eeeā€¦ā€¦.., zanimivo, res zanimivo. Taki dogodki res pokažejo bivanje tam gori v pravi luĆØi, nekoliko drugaĆØni od naÅ”e urejene pomehkužene meÅ”ĆØanskosti, nekoliko nenavadni resda, pa vendar; Ali se spomnite mogoĆØe Å”e kakÅ”ne drugaĆØne prigode?"
"Ja, menda pa res," nadaljuje gorjanc. "Neki dan se nam je zgubila Liska. Smo jo Å”li iskat vsi pastirji, celo noĆØ smo jo iskali in ko smo jo proti jutri zvlekli iz grmovja, v katerega se je zapletla, smo bili tako veseli, da smo jo kar vsi nabrisali."

"Aha, aha, eeeā€¦ā€¦., res lepo," stoka TerÅ”ek. "Gore, mogoĆØne gore postavljajo svoja pravila, kdo smo mi, da bi sodili... Pa se mogoĆØe, ata, spomnite Å”e kakÅ”nega žalostnega dogodka, takega, da ste toĆØili solze, ĆØe ste sploh kdaj potoĆØili kakÅ”no?"
"Menda pa res," pravi gorjanc po daljŔem razmisleku.
"Tega je že dolgo, Å”e ĆØisto majhen sem bil, ko sem se zgubil in me je potem iskala cela vas........."
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek



Pridružen/-a: Pon Nov 2007 13:33
Prispevkov: 75
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 11, 2008 20:22:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na nekem sojenju v malem mestu ob Missisipiju, je tozilec kot svojo prvo
prico poklical staro gospo. Pristopil je k njej in jo vprasal:
Gospa Jones ali me poznate
Odgovorila je:
Pa jasno, seveda te poznam gospod Williams. Poznam te odkar si se rodil in ce posteno povem si eno veliko razocaranje zame.
Lazes, varas svojo zeno, manipuliras z ljudmi in jih za hrbtom opravljas.
Mislis da si frajer, pa nimas niti toliko pameti, da bi ugotovil da ne bos
nikoli dober za kaj vec, kot za prelaganje papirjev. Seveda te poznam!

Odvetnik je onemel. Ni vedel kaj naj stori pa je pokazal cez dvorano na prisotnega odvetnika in vprasal: " Ali njega poznate?"

Odgovorila je: Da, tudi njega poznam od malega. Gospod Bradley je len poboznjakar, pa se zapit povrhu. Z nikomer ne zna vzpostaviti normalnega odnosa, njegova odvetniska praksa je ena najslabsih v celi drzavi. In da ne omenjam, da je varal svojo zeno s tremi drugimi zenskami. Ena od teh je vasa zena.

Sodnik odvetnika in tožilca pokliĆØe k sebi in jima natiho reĆØe:
Ce jo kateri od vaju idiotov vprasa, ce pozna mene, vaju posljem na elektricni stol!


Nazadnje urejal/a mucek Sob Apr 12, 2008 18:40:27; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek



Pridružen/-a: Pon Nov 2007 13:33
Prispevkov: 75
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 11, 2008 20:22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dedku zaĆØne 18 letni vnuk že iti poÅ”teno na živce, ko sedi cele dneve za raĆØunalnikom, zato stopi do njega:
"Ko sem jaz bil toliko star, kot ti, smo Å”li s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joÅ”ke, kelnerju poscali Å”ank, potem pa Å”li, ne da bi plaĆØali!"
Malemu je ideja vÅ”eĆØ.
Po dveh tednih se vrne, cel razbit in povit, pa ga dedek vpraŔa: "Ja kaj si pa delal?"
"Hja, isto kot ti ...smo Å”li s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joÅ”ke, kelnerju poscali Å”ank, hoteli iti, ne da bi plaĆØali, pa so iz zadnje sobe stopile tri gorile in nas nalomle!"
"S kom pa si Ŕel v Trst?" vpraŔa dedek
Mali odgovori: "s turistiĆØno agencijo Kompas, pa ti?"
"S partizani!!!"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kraken212



Pridružen/-a: Čet Nov 2007 17:12
Prispevkov: 141

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 08, 2008 15:22:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V Å”paniji vsak dan po bikoborbi pride na kosilo v gostilno star ugleden gospod in si zmeraj naroĆØi bikove praÅ”nike. Tako hodi in hodi vsak dan tja na kosilo potem pa nekega lepega dne na mizo dobi ĆØisto male praÅ”nike. ZaĆØudeno gleda kaj je zdaj to, misli že da se v gostilni delajo norca iz njega in jezno vpraÅ”a natakarja kaj zdaj to pomeni. Natakar mu reĆØe "ja, danes je pa bikec zmagal".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 09, 2008 06:51:38    Naslov sporočila: Gorenjski Odgovori s citatom

Gorenjc pelje dekle mimo restavracije in ta vzdihne:
"Joj, kako lepo diŔi."
"ƈe boÅ” pridna, te bom Å”e dvakrat peljal mimo", reĆØe Gorenjc.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 17, 2008 10:44:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slovensko ozemlje v prihodnosti:

http://kokodajs.blog.siol.net/2008/04/04/123/

_________________
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
reber
moderator


Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Prispevkov: 2149
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 06:35:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prvi Ŕolski dan v neki ameriŔki srednji Ŕoli:
Uciteljica predstavi novega ucenca Suzukija iz Japonske.
Zacne se ucna ura in uciteljica spraŔuje:
Sedaj bomo videli, koliko poznate ameriŔko zgodovino.
Kdo je rekel 'Svoboda ali smrt'?
TiŔina, samo Suzuki dvigne roko:
Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji.
Uciteljica: Zelo dobro, Suzuki.
Kdo pa je rekel 'Država je narod in kot taka ne sme nikoli umreti'?
Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu.
Uciteljica strogo pogleda ucence in pravi: Sram naj vas bo.
Suzuki Japonec, pa pozna ameriŔko zgodovino bolje od vas.
Tih glas iz ozadja: Jebite se, posrani Japonci!
Uciteljica zakrici: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in rece:
General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skupŔcini delnicarjev Chryslerja v Detroitu.
Razred je tiho, samo od nekod se sliŔi:
PuŔi falus!
Suzuki:
Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington.
Drug ucenec se zadere: Suzuki je sranje!
Suzuki:
Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru.
Razred popizdi, uciteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi
ravnatelj:
Picko materno, takega kaosa pa Ŕe nisem videl!
Suzuki:
Janez JanŔa - Ambrus November 2006.

_________________
Zasebna sporoĆØila sprejemam na e-mail
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Gargamel



Pridružen/-a: Čet Dec 2007 11:51
Prispevkov: 45
Kraj: Å kofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 05, 2008 21:58:36    Naslov sporočila: vic Odgovori s citatom

KakŔna je razlika med župnikom in policajem?

Župnik reĆØe: "Gospod z vami."

Policaj reĆØe: "Gospod, z nami!"

_________________
LP Luka
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
djsdejan



Pridružen/-a: Čet Dec 2007 8:32
Prispevkov: 52
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2008 16:25:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

PoroĆØen par igra golf na ekskluzivnem igriÅ”ĆØu, ki je obdano z
luksuznimi hiÅ”ami. Pri tretji luknji mož reĆØe ženi: "Draga, bodi
previdna,
da žogica ne zleti v tisto hiÅ”o na griĆØku. ƈe razbijeÅ” njeno
veliko okno, naju bo popravilo stalo celo premoženje.
Žena zamahne, žogica zleti ravno v veliko, razkoŔno okno in ga
razbije. Mož se prime za glavo in vpije na ženo: "Ali ti nisem rekel,
da pazi!!!!

No dobro, greva skupaj do lastnika hiŔe in vpraŔajva, koliko bo
stalo popravilo.
"Skupaj gresta do hiŔe, potrkata in zasliŔita zamolkel glas:

"Napreeej".
Vstopita in vidita, da je razbito steklo razsejano po celem
stanovanju.
Na kavĆØu sedi star moÅ”ki, ki ju ogovori:
Ali sta vidva razbila okno?"

"Da, oprostite, nisva namerno..."

"Ne opraviĆØuj se. Pravzaprav bi se vama rad zahvalil. Sem dobri
duh, ki je bil že 1000 let zaprt v tej hiŔi. Ker sta me reŔila,
lahko izpolnim tri želje.
Vsakemu od vaju bom prepustil po eno, in zadnja bo ostala
meni.""OK, super!!!" vzklikne mož, "jaz bi rad, da se moj banĆØni
raĆØun vsak dan poveĆØa za milijon tolarjev."

"Ni problemov, to je najmanj kar lahko storim", je zadovoljen
duh.
"Jaz pa hoĆØem po eno razkoÅ”no hiÅ”o v vsaki državi sveta." reĆØe žena.

"Bom uredil." reĆØe duh."Kaj pa je tvoja želja?" vpraÅ”a mož
duha."Ker sem bil zaprt v tej hiŔi, nisem spal z žensko že 1000 let.

Moja želja je, da bi spal z vaŔo ženo."
Tako se duh in žena odpravita v spalnico. A ĆØez dve uri, ko sta
oba že utrujena duh vpraŔa ženo: "Koliko je star tvoj mož?"

"35", odgovori ona.

"In Ŕe vedno verjame v duhove?"
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 647

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 22, 2008 20:56:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Znan tat spet pri sodniku

Sodnik:"Torej, obtoženi ste, da ste ukradli traverze z gradbiÅ”ĆØa. Je to res?"

Tat. " Ne gospod sodnik, to sploh ni res! Prisežem, gospod sodnik!"

Sodnik strogo "Tukaj piŔe, da so traverze naŔli za vaŔo hiŔo. Kako so se znaŔle tam?"

Tat. " Ja, gospod sodnik, tega pa ne bi vedel, mogoĆØe so se otroci igrali in so jih odkod prinesli..."

Sodnik nejevoljno: " To pa ne bo držalo, ena traverza je težka 500 kg."

Tat: "Kaj pa otrok ve, koliko je 500 kg, prime pa nese."

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 647

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 22, 2008 20:57:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TekoĆØi posli

Novinar obiÅ”ĆØe kmeĆØko grĆØo, da bi posnel izobraževalno oddajo o življenju na kmetiji.

Novinar vpraÅ”a. "Ata, nam lahko poveste kakÅ”en je obiĆØajen delovni dan na vaÅ”i kmetiji?"

Kmet: "Ja, ko zjutraj vstanem, najprej ruknem en Å”nopĆØek..."

"PoĆØasi, poĆØasi", ga prekine novinar, "to je oddaja za otroke in mladino, prosim, ne omenjajte alkohola, omenite raje kakÅ”ne izobraževalne in pouĆØne stvari, knjige naprimer.".

"No prav", se omehĆØa kmet,"Takole je. Ko zjutraj vstanem najprej preberem eno drobno knjigico, ki jo imam kar pri postelji, da pridem k sebi.

Potlej grem v hlev, uredim stvari in preberm knjigo, ki jo imam kar tam.

Za zajtrk malo pojem in berem malo veĆØjo knjigo, ki jo imam v kuhinji.

Grem na polje ali v gozd in vzamem s seboj nekaj knjig, ki jih berem med delom.

Po južini preber Å”e kakÅ”no knjigo, zveĆØer grem v knjižnico, kjer s prijatli beremo, dokler knjižnice ne zaprejo.

No potlej pa gremo Ŕe k Franceljnu, ki ima doma tiskarno in gledamo kako se tiska in zraven malo beremo."

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dkone



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 9:47
Prispevkov: 265
Kraj: KrŔko

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 22, 2008 23:21:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BOLJE MU JE
"Si sliŔal da je Bogdana zapustila žena?"
"Res? In kako je prenesel?"
"Zdaj je že precej bolje, prvi teden pa se mu je skoraj zmeŔalo od veselja."


DIAFRAGMA
MoÅ”ki, ĆØigar žena je bila na službenem potovanju se je z družbo
zapil in domov pripeljal ''simpatiĆØno'' mlado dekle, ki jo je spoznal v diskoteki.
"Ves," mu je rekla, "nisem zaÅ”ĆØitena."
"To sploh ni problem. Moja zena ima diafragmo."
OdÅ”el je v kopalnico in se ĆØez hip jezen vrnil: "Presneta babnica,
ta mi pa res niĆØ ne zaupa! Si moreÅ” misliti, da je diafragmo vzela s seboj
na službeno potovanje!"


ŽIVALSKI VRT
Sonja je rekla prijateljici Mateji:
"Mojega moža sem spoznala v živalskem vrtu."
"In kako si ga dobila ven?"


PODKUPNINA
Policist se je vrnil domov in naŔel ženo golo v postelji.
"Kje ga skrivaŔ?" je jezno vpraŔal.
"Nikogar ni tukaj!" mu je vrnila zena.
"Hitro povej, ce ne bom ubil oba!" je spet zavpil mož. Odprl je omaro,
pogledal na balkon, pod okno, ko pa je pogledal pod posteljo mu je
neznani moŔki v roko pomolil sto mark. Vzel jih je, se dvignil in rekel:
"Tudi pod posteljo ga ni!"


ƈISTI ZRAK
"NaslednjiĆØ pokliĆØite meteorologe!" zavpije Damijan v sluÅ”alko in jo treÅ”ĆØi na vilice.
"Kaj je pa bilo?" vpraŔa zena previdno.
"Nek norec je spet klical in vpraÅ”al ĆØe je zrak ĆØist!"



VSAK NEKAJ NOVEGA
Na modni reviji. Zena se obrne k možu in mu reĆØe: "Ko vidim tako lepo
obleĆØene manekenke si takoj zaželim novo obleko."
"Jaz pa novo ženo."

ZAVAROVANJE
"Zena!" sporoĆØi mož, ko se vrne iz službe, "danes sem bil v zavarovalnici
in sklenil življenjsko zavarovanje za dvajset milijonov tolarjev!"
"Super! Zdaj ti pa ne bo veĆØ treba za vsako malenkost obiskovati zdravnika!"


DOVOLJ PROSTORA
Vdova je za možev pogreb naroĆØila venec z napisom:"Na svidenje."
Ko je priÅ”la domov je razmiÅ”ljala in priÅ”la do zakljuĆØka, da je napis le
preveĆØ reven in je poklicala v cvetliĆØarno: "Prosim, ĆØe napisu na žalnem
traku venca dodate se besede: "v nebesih", ĆØe bo se kaj prostora.
Ko je prevzela venec je na traku pisalo:
"Na svidenje v nebesih, ĆØe bo se kaj prostora."


NEMOGOƈ MOZ
"Alenka, sliŔala sem, da si zapustila moža. Kako to?"
"Z menoj je ravnal tako kot s psom!"
"Ni mogoĆØe! Kaj pa je delal s teboj?"
"Zahteval je, da sem mu zvesta"


DOMAƈI REZIM
Gospodar predava o domaĆØem režimu:
"Zjutraj ob sedmih je zajtrk, pa je ĆØisto vseeno ali sem doma ali me ni!
"Jasno?"
"Jasno!" reĆØe zena.
"Ob dvanajstih je kosilo, ĆØe sem doma ali pa ĆØe me ni! Jasno?"
"Jasno!" reĆØe žena.
"Ob sedmih zveĆØer je veĆØerja, pa ĆØe sem doma ali me ni. Jasno?"
"Jasno! In zdaj moja pravila, ljubi: Ob ponedeljkih, sredah, petkih in
sobotah bomo seksali, pa ĆØe si doma ali pa te ni! Jasno?"


NA NJEGOVEM MESTU
MladeniĆØ je na ulici zagledal atraktivno mlado dekle s kužkom na vrvici
in je želel vzpostaviti kontakt z dekletom:
"Kako rad bi bil na kužkovem mestu!" je dejal.
"Peljem ga na kastriranje!" je povedalo dekle.

_________________
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Zabavni kotiĆØek Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group