|
www.elektron.si
|
Poglej prejnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoilo |
kalcan
Pridruen/-a: Sob Feb 2008 13:37 Prispevkov: 15 Kraj: Dolenska
|
Objavljeno: Pon Feb 25, 2008 21:43:38 Naslov sporoila: Kako narediti spletno stran? |
|
|
Ima kdo kakšne naslove knjig ali uèbenikov za programirat v php ali javascript za spletno stran ter v kakšnem programskem okolju delate. Radi naredil si spletno stran sam nevem kako zaèet, sam se uèim nekaj z c++.
Kakšni predlogi in povezave do gradiv ali kaj podobnega bi bilo dobrodošlo!
lp
Matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dAvid

Pridruen/-a: Pon Feb 2008 14:24 Prispevkov: 17 Kraj: Mirna Peè
|
Objavljeno: Tor Feb 26, 2008 07:50:24 Naslov sporoila: |
|
|
Knjige oziroma vaje za php so na www.stamcar.com, ki pa je zaenkrat na žalost nedosegljiva. Morda ti vseeno kaj pomaga: KLIK. Najbolj "nujne" strani, ki jih boš uporabljal:
in pa seveda ta stran, kjer ti bomo z veseljem pomagali pri težavah. _________________ Župnija MIRNA PEà |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 moderator
Pridruen/-a: et Jan 2008 10:26 Prispevkov: 243 Kraj: Tržiè - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Tor Feb 26, 2008 08:48:27 Naslov sporoila: |
|
|
Lahko si pogledaš tudi joomlo. Google ve veliko na to temo. Tukaj ne rabiš niè programiranja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

Pridruen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2148 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Feb 26, 2008 12:38:43 Naslov sporoila: |
|
|
Jaz delam v html, je sicer dokaj preprosto, stran narejeno v html pa pravilno prikažejo vsi brskalniki, še posebej, èe se držiš nekoliko starejšega html standarda.
Delo, oziroma izdelava strani je sicer preprosto, vendar zelo muèno poèetje za kaj bolj obširnega. Vsekakor priporoèam za zaèetek, da si za razumevanje ogledaš tudi to, èe še nisi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone

Pridruen/-a: Tor Nov 2007 9:47 Prispevkov: 265 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Feb 27, 2008 18:44:34 Naslov sporoila: |
|
|
Kdor se bo ukvarjal z HTML-jem,ima tukaj zelo dobro opisano kako sploh zaèeti,znaèke,in razne primere. V teh zapiskih so tudi osnove JAVAscript. _________________ Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kraken212
Pridruen/-a: et Nov 2007 17:12 Prispevkov: 141
|
Objavljeno: Pon Mar 03, 2008 19:39:54 Naslov sporoila: |
|
|
No, jaz sem malo poskušal v Front page 2003, za zaèetek je vredu saj ti ni treba znat nevem kaj programirat ker stran kar sestavljaš z elementi ki jih ima program že noter lahko pa si jih tudi potegneš iz interneta. Za kaj bolj profesionalnega pa seveda moraš znat programirat.
Pa da ne bom odpiral nove teme, a je http://www.godaddy.com vredu server za spletno stran? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dAvid

Pridruen/-a: Pon Feb 2008 14:24 Prispevkov: 17 Kraj: Mirna Peè
|
Objavljeno: Pon Mar 03, 2008 22:03:19 Naslov sporoila: |
|
|
Za strežnik ti je tak vseeno, kaj boš vzel. Najbolj siguren boš tam, kjer ti lahko nekdo poznanih reèe, da zadeva res deluje kot mora. Pomemben faktor izbire pa ti bo seveda tudi cena. _________________ Župnija MIRNA PEà |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek
Pridruen/-a: Pon Nov 2007 13:33 Prispevkov: 75 Kraj: Ĺ kofja Loka
|
Objavljeno: Pon Apr 07, 2008 14:48:21 Naslov sporoila: |
|
|
Fin open source HTML editor je KompoZer (za download glej SourceForge).
LP, Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
franccek
Pridruen/-a: et Sep 2011 12:15 Prispevkov: 8
|
Objavljeno: Tor Sep 13, 2011 13:29:52 Naslov sporoila: spletne strani |
|
|
Zelo uporabna "spletna uèilnica" je w3schools.com, jaz sem se tam uèil VB in SQL. _________________ Sonène celice - http://www.metronik-solar.si/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne more dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne more odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne more urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne more brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne more glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne more pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlee datoteke v tem forumu
|