|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
djtey
Pridružen/-a: Ned Mar 2010 10:29 Prispevkov: 3
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 8:02 Prispevkov: 230 Kraj: Koroška Bela
|
Objavljeno: Čet Avg 26, 2010 05:38:42 Naslov sporočila: |
|
|
Glede na tvoje dosedanje poste mislim, da se ti to ne splača izdelat. Tisti čipek, ki je srce naprave, je namreč (vsaj po moje) en mali PIC mikrokontroler, ki pa prazen ne bo delal nič. Torej bi moral zanj imeti program, ki ga nimaš. Ali pa bi ga moral na novo napisat. kar pomeni učenje asemblerja, basica ali C-ja. Ko bi program imel, bi potreboval še programator za programiranje PICa. ........................ Skratka, veliko časa in kar nekaj stroškov...
Saj ne da bi ti odsvetoval uporabo kontrolerjev - ti so namreč zelo fina in uporabna stvar, ampak ti bi to napravico rad imel čimprej.
Moje mišljenje - kupi stvar in boš še najbolj zadovoljen. Kolikor domnevam, gre za kit komplet, tako da boš itak sam sestavljal. Pa še vse elemente boš dobil - nič iskanja.
EDIT: sem ga šel iskat na Conradovo.de stran: stane 10€. Če se boš z nekom zmenil za plačilo, te bo gotovo več stalo - razen v primeru, da ti kdo napravi zastonj. Torej ponovno - kupi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|