|
www.elektron.si
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
stuf
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 7:49 Prispevkov: 6
|
Objavljeno: Čet Mar 18, 2010 9:04 pm Naslov sporočila: iščem |
|
|
pozdravljeni
mene zanima če bi se kakšen našel tukaj na forumu ki bi naredil eno stvar in sicer za 4. izpitno enoto na maturi imam za naredit nekakšno sireno preko attiny-a ki bo lahko imela več vrst siren naprimer 2 ali 3 vrste sirene
zmenli bi se za neko normalno ceno
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD
Pridružen/-a: Ned Mar 2008 19:42 Prispevkov: 77 Kraj: Divača
|
Objavljeno: Pet Mar 19, 2010 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
1. Ali lahko problem malo bolj opišeš?
2. Kakšna pa je "normalna cena "? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stuf
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 7:49 Prispevkov: 6
|
Objavljeno: Sob Mar 20, 2010 1:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
| meni je dal profesor za nalogo izdelaj sireno preko attiny-a za ostalo se morem znajt sam nevem niti kje bi začel če lahko kdo pomaga z kakšnim stikalnim načrtom za kakšno sireno na eksperimentalni ploščici |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael moderator
Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21 Prispevkov: 601 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sob Mar 20, 2010 5:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Take teme me razžalostijo in razjezijo. Kaj hudiča si počel vsa ta leta, da sedaj moleduješ naj ti nekdo naredi nekaj,kar bi moral znati narediti tudi, če te v treh zjutraj zbudijo na smrt pijanega?
Zato samo na kratko.
Če želiš od šole imeti kaj več kot samo ničvreden papirček, imenovan tudi diploma, ali še to ne, kar bi bilo edino prav, si pri priči izbij iz glave idejo, da bi to enostavno nalogo kupil!
Začni enkrat za spremembo delati! Potem boš tudi dobil pomoč. Pa ne tako kot jo pričakuješ sedaj, apak mnogo boljšo, tako, ki bo vredna mnogo več, kot ta trenutek lahko napraskaš skupaj cvenka.
Že davno so vedeli, da nisi naredil nič, če daš lačnemu ribo, saj bo kmaslu spet lačen.
Zmenjeno? _________________ Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|