|
www.elektron.si
|
Poglej prejnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoilo |
reber moderator
Pridruen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2148 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Avg 25, 2023 09:12:33 Naslov sporoila: P: IPA - Izopropilni alkohol 99,9% Stella ECP |
|
|
Prodam èisti izopropilni alkohol 99,9%, dobavitelj Stella ECP d.o.o.
V ceno je že všteta embalaža, pakirano v 5 litrske kantice podjetja Plastik SI d.o.o.
Dostava ni vkljuèena c ceno, je pa možna dostava po pošti.
Ne pošiljam pošiljk s plaèilom "po povzetju", možno je plaèilo z nakazilom.
Po dogovoru je možna tudi alternativna vrsta dostave in/ali prevzema, zaradi poenostavitve je tudi v tem primeru zaželjeno predhodno nakazilo, v primeru da gre dostava "skozi veè rok", èe se delajo usluge dostave
Seveda je moĹľen osebni prevzem na mojem naslovu
Da ne bo skrivnosti, naroèen je 200 litrski sod, dostavljen bo v torek 29.8.2023, medtem bom osebno prevzel še kantice, tako da predvidoma bo možen prevzem od torka popoldne naprej, tudi pošiljanje po pošti se bo predvidoma zaèelo isti dan.
Naroèila sprejemam na moj e-mail naslov
Naslov obvezno napišite v tem formatu:
Ime Priimek
Naslov št.
0000 Pošta
V odgovoru boste prejeli podatke za nakazilo, prejmem lahko na: N26, Revolut in Paypal
Gre za tako imenovani skupinski nakup na pobudo nekaterih èlanov foruma, odloèil sem se, da to speljem. Ăas ponudbe in kolikokrat bo ponudba obnovljena, bo odvisno od povpraševanja oziroma interesa.
. _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail
Nazadnje urejal/a reber Tor Feb 06, 2024 18:39:31; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Tor Avg 29, 2023 17:39:52 Naslov sporoila: |
|
|
Prvi sod je že prelit v kantice, drugi sod je bil vèeraj naroèen, oddano ga je že pol, vendar ni nujno da bom kar tako hitro naroèal 3. sod, odvisno od interesa.
Kdor je izrazil Ĺľeljo po osebnem prevzemu, lahko pride iskat.
Zaradi pozne dostave danes, še nisem utegnil pakirat za tiste, ki so naroèili dostavo po pošti. _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2023 22:03:14 Naslov sporoila: |
|
|
Tekoèine iz naslova te teme je zmanjkalo, tako da je oglas postal neaktualen.
Še vedno dopušèam možnost, da se akcija ponovi, povšraševanje lahko pošljete na e-mail, vse kar bo poslano na ZS bo ignorirano
Takoj ko se bo nabralo za 100L naroèil, bom naroèil nov sod 160kg, kar znese 203,8L
V primeru, da bo cena ob morebitnem ponovnem naroèilu drugaèna, boste o tem obvešèeni.
Hvala vsem za sodelovanje
Izpolnjena so bila vsa naroèila poslana na e-mail, ostale komunikacijske kanale gladko ignoriram.
. _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Tor Okt 03, 2023 14:59:12 Naslov sporoila: |
|
|
IPA ponovno na zalogi, to bo zadnji sod letos, kasneje nimam namena naroèat, mogoèe v letu 2024. _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Pet Okt 27, 2023 11:36:02 Naslov sporoila: |
|
|
IPA v tem trenutku ni veè na zalogi. Naroèila so še vedno možna v obliki prednaroèila, èe so vam pogoji v nadaljevanju sprejemljivi.
Datum dobave v tem trenutku še ni znan in se lahko zavleèe za nekaj tednov, lahko tudi veè kot en mesec. Kljub prejšnji objavi, dopušèam možnost, da bo to že letos. _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Tor Feb 06, 2024 18:38:52 Naslov sporoila: |
|
|
Zaradi povpraševanja bo IPA ponovno na zalogi nekje v 2. polovici februarja 2024, toèen datum še ni potrjen, bom napisal, ko bo.
Žal se je v decembru nabavna cena dvignila za 32,5% kar pomeni da sem moral tudi jaz cene prilagoditi.
Pakirano v 5 litrske kantice, možne kolièine naroèil so: 5, 10, 20, 30, 40, 50, ...
1x 5 litrov kantica 20eur
2x 5 litrov kantica 35eur
(vsakih dodatnih 2x5 litrov 30eur)
4x 5 litrov kantica 65eur
6x 5 litrov kantica 95eur
8x 5 litrov kantica 125eur
10x 5 litrov kantica 155eur
Stroški pošiljanja so 10eur do kolièine 20 litrov kar je tudi maksimalna kolièina za eno pošiljko.
Nad 20 litrov do 40 litrov gre v novo pošiljko s stroškom 10eur, enak vzorec pri veèji kolièini.
Naroèila so možna že od tega trenutka dalje, dobava pa verjetno po 20.2.2024, osebni prevzem pa po obvestilu, da zaloga je.
Zaradi dokaj moènega dviga cen se za nakup najbrž ne bi odloèil, èe še ne bi kupil embalaže.
Precej verjetno je, da bo to moj zadnji nakup in ponudba, oziroma, vse je odvisno od povpraševanja
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Sre Feb 14, 2024 17:46:47 Naslov sporoila: |
|
|
Kantice so pripravljene za prevzem, za pošiljanje pa v glavnem tudi. Nekaj škatel mi še manjka, nekaterim ki so naroèili sem že poslal, nekaterim še ne, bom v tem tednu.
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
|
Objavljeno: Ned Mar 24, 2024 20:43:24 Naslov sporoila: |
|
|
Zaloga je pošla, ponudba je zakljuèena _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne more dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne more odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne more urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne more brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne more glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne more pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlee datoteke v tem forumu
|