|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
Bojc
Pridružen/-a: Ned Jan 2024 22:22 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Pon Jan 08, 2024 23:05:46 Naslov sporoèila: Oljii gorilec se je zaklenil? |
|
|
Prosim za pomoc, in sicer imam centralno ogrevanje na olje. Pec Ferroli, dvoclensko in gorilec Lamborghini ECO3. Ob zamenjavi dize in ciscenju oljnega gorilca sem kot kaze podrl nastavitve in mi je po treh neuspelih vzigih izkljucil moznost vziga, utripa rumena in ne zazene ventilatorja in nato vziga.
Kaj bi moral zdaj storiti, da bi gorilec ponovno spravil v funkcijo?
Prosim za pomoc ima kdo vedenje in ga tukaj lahko deli! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
DusanK
Pridružen/-a: Tor Jan 2024 11:10 Prispevkov: 1 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Tor Jan 09, 2024 13:40:11 Naslov sporoèila: |
|
|
Naštudiraj tole stran, štartaj diagnostiko, odèitaj št. utripov itd.
Tako boš mogoèe bližje odgovoru.
Poroèaj. _________________ Najveèji èar - elektrièar |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bojc
Pridružen/-a: Ned Jan 2024 22:22 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Tor Jan 09, 2024 15:45:46 Naslov sporoèila: |
|
|
Ja to stran, kako startat diagnostiko, sem ze prej nastudiral, problem pa je, da gumb elektronike ne reagira na noben nacin. Praviloma naj bi po treh sekundah konstantnega pritiska vkljucil diagnostiko, pa je ne. Sumim, da je problem v skatlici z gumbom, elektroniki.
Sem ze gledal na netu in to obstojeco LMO14.1111B2 zamenjuje LOA24.171B27, strosek s Kitajske pa je 20evr. Lahko pa bi prej probal, ce bi nekdo imel tukaj blizu v Lj za posodit zgolj za probo. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|