Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

Pomoè pogostih vprašanjPomoè pogostih vprašanj   IšèiIšèi   Seznam èlanovSeznam èlanov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporoèilPrijava za pregled zasebnih sporoèil   PrijavaPrijava 

Oljii gorilec se je zaklenil?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Bojc

Pridružen/-a: Ned Jan 2024 22:22

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 08, 2024 23:05:46    Naslov sporoèila: Oljii gorilec se je zaklenil? Odgovori s citatom

Prosim za pomoc, in sicer imam centralno ogrevanje na olje. Pec Ferroli, dvoclensko in gorilec Lamborghini ECO3. Ob zamenjavi dize in ciscenju oljnega gorilca sem kot kaze podrl nastavitve in mi je po treh neuspelih vzigih izkljucil moznost vziga, utripa rumena in ne zazene ventilatorja in nato vziga.
Kaj bi moral zdaj storiti, da bi gorilec ponovno spravil v funkcijo?
Prosim za pomoc ima kdo vedenje in ga tukaj lahko deli!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Pošlji E-sporoèilo
DusanK

Pridružen/-a: Tor Jan 2024 11:10
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 09, 2024 13:40:11    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Naštudiraj tole stran, štartaj diagnostiko, odèitaj št. utripov itd.
Tako boš mogoèe bližje odgovoru.
Poroèaj.

Bojc

Pridružen/-a: Ned Jan 2024 22:22

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 09, 2024 15:45:46    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Ja to stran, kako startat diagnostiko, sem ze prej nastudiral, problem pa je, da gumb elektronike ne reagira na noben nacin. Praviloma naj bi po treh sekundah konstantnega pritiska vkljucil diagnostiko, pa je ne. Sumim, da je problem v skatlici z gumbom, elektroniki.
Sem ze gledal na netu in to obstojeco LMO14.1111B2 zamenjuje LOA24.171B27, strosek s Kitajske pa je 20evr. Lahko pa bi prej probal, ce bi nekdo imel tukaj blizu v Lj za posodit zgolj za probo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Pošlji E-sporoèilo
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Energetika Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu