Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

Pomoè pogostih vprašanjPomoè pogostih vprašanj   IšèiIšèi   Seznam èlanovSeznam èlanov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporoèilPrijava za pregled zasebnih sporoèil   PrijavaPrijava 

Udrano kladivo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Mehanika in strojništvo, obdelava kovin, varjenje, brušenje, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
cokolino

Pridružen/-a: Sre Jul 2016 13:10

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 04, 2017 15:31:35    Naslov sporoèila: Udrano kladivo Odgovori s citatom

Kupujem udarno kladivo, pa me zanima, èe mi lahko kdo svetuje, katero je najboljše?
Frend mi je svetoval tega: http://www.metalmikulic.si/udarno-kladivo-sds-max-h41mb, jaz se pa bolj nagibam k Boschovemu...

Kaj pa vi pravite?

Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
zilog80

Pridružen/-a: Èet Avg 2012 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 04, 2017 16:46:47    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Bosch je le bosch ... pa še rezervne dele se da dobit, èesar pa za hitachi ne vem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Obišèi avtorjevo spletno stran
reber
moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 05, 2017 08:48:38    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Pri nakupu orodja, še posebej dražjega, se je smiselno vprašati in pretehtati, koliko in za kakšen namen to orodje potrebujemo. Èe rabiš za hobi, potem nakup SDS-plus vrtalnega kladiva v profi izvedbi verjetno ne potrebuješ, je pa vseeno fajn. Èe rabiš za dejavnost, potem nimaš kaj razmišljat, orodje boš verjetno rabil toliko, da rabiš boljše in zanesljivo orodje.

Razlike med BOSCH in Hitachi ne poznam, ker imam od tega samo BOSCH, modre in nekaj zelenih. Hitachi je verjetno v redu, vsaj bits nastavki so dobri (to je edino kar imam od Hitachija). Kot je napisal zilog80, preveri kako je s servisom in rezervnimi deli, mogoèe vprašaš še kakšnega mojstra, ki ima to vrsto orodja, mogoèe na forumu podsvojostreho.com, saj taka mašina spada tudi v kategorijo gradbenega orodja.

Osebno sem z BOSCH kar zadovoljen, modro SDS vrtalno kladivo je že zdavnaj polnoletno, ker sem z njim delal ogromno, se je obrabila glava. Brez težav sem lansko leto dobil novo. Serviser mi je povedal, da naslednja generacija teh mašinc je slabša, na zunaj podobna, noter slabša.

Kaj pa Makita?

Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Mehanika in strojništvo, obdelava kovin, varjenje, brušenje, ... Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu