|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
cokolino
Pridružen/-a: Sre Jul 2016 13:10 Prispevkov: 3
|
Objavljeno: Pon Dec 04, 2017 15:31:35 Naslov sporoèila: Udrano kladivo |
|
|
Kupujem udarno kladivo, pa me zanima, èe mi lahko kdo svetuje, katero je najboljše?
Frend mi je svetoval tega: http://www.metalmikulic.si/udarno-kladivo-sds-max-h41mb, jaz se pa bolj nagibam k Boschovemu...
Kaj pa vi pravite?
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
zilog80
Pridružen/-a: Èet Avg 2012 16:22 Prispevkov: 159 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Dec 04, 2017 16:46:47 Naslov sporoèila: |
|
|
Bosch je le bosch ... pa še rezervne dele se da dobit, èesar pa za hitachi ne vem. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
reber moderator
Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2148 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Dec 05, 2017 08:48:38 Naslov sporoèila: |
|
|
Pri nakupu orodja, še posebej dražjega, se je smiselno vprašati in pretehtati, koliko in za kakšen namen to orodje potrebujemo. Èe rabiš za hobi, potem nakup SDS-plus vrtalnega kladiva v profi izvedbi verjetno ne potrebuješ, je pa vseeno fajn. Èe rabiš za dejavnost, potem nimaš kaj razmišljat, orodje boš verjetno rabil toliko, da rabiš boljše in zanesljivo orodje.
Razlike med BOSCH in Hitachi ne poznam, ker imam od tega samo BOSCH, modre in nekaj zelenih. Hitachi je verjetno v redu, vsaj bits nastavki so dobri (to je edino kar imam od Hitachija). Kot je napisal zilog80, preveri kako je s servisom in rezervnimi deli, mogoèe vprašaš še kakšnega mojstra, ki ima to vrsto orodja, mogoèe na forumu podsvojostreho.com, saj taka mašina spada tudi v kategorijo gradbenega orodja.
Osebno sem z BOSCH kar zadovoljen, modro SDS vrtalno kladivo je že zdavnaj polnoletno, ker sem z njim delal ogromno, se je obrabila glava. Brez težav sem lansko leto dobil novo. Serviser mi je povedal, da naslednja generacija teh mašinc je slabša, na zunaj podobna, noter slabša.
Kaj pa Makita? _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|