|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2073 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2014 09:55:58 Naslov sporočila: svedri za vrtanje tiskanih vezij |
|
|
Prodam različne dimenzije svedrov iz karbidne trdine za vrtanje tiskanih vezij. Steblo za vpetje je debeline 3.175 mm, kar ustreza 1/8 inch in je standard za te svedre in mini rezkarje. Znamke svedrov so: Union tool, Aoshi, ... skratka, kitajčki, ki ustrezajo zahtevam.
Trenutno so na voljo naslednje dimenzije, ki se najbolj uporabljajo pri vrtanju tiskanih vezij domače izdelave:
0,6 mm
0,7 mm
0,8 mm
0,9 mm
1 mm
1,5 mm
2 mm
Cena je 10 € za škatlico 10 kosov svedrov, v ceno je že všteta poštnina
V škatlico lahko zložim dimenzije po vaši izbiri
Svedri so kljub nizki ceni zelo kakovostni, tako da sem s temi svedri zelo zadovoljen tudi jaz, ki sicer prisegam na profi svedre znamke HAM, ki so več kot 2x dražji. Cenejše svedre pri vrtanju uporabljam že več kot 1 leto in ne opažam bistvene razlike v primerjavi s svedri HAM, ki so sicer boljši pri vrtanju 3 ali več plošč naenkrat, ampak za domačo uporabo vrtanje v eno ploščico razlika sploh ni opazna. Pri preizkušanju različnih znamk se mi je nabralo več svedrov, kot jih bom lahko porabil, zato jih prodam za enako ugodno ceno, kot sem jih dobil.
Najbolj uporabljani svedri so: 0,9 mm, 1 mm, 0,8 mm in 1,5 mm, potem sledijo še 1,2 mm, 0,7 mm, 1,3 mm, in drugi.
Če bi kdo želel svedre HAM, imam vse dimenzije od 0,5 mm do 2 mm.
Za več informacij mi pošljite e-mail , lahko tudi pokličete na telefon ali skype. Prosim, ne pošiljajte mi naročil na zasebno sporočilo ampak na e-mail !
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
svedri-03-img.jpg |
Velikost datoteke: |
22.66 KB |
Downloaded: |
439 krat |
_________________ Zasebna sporočila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Boris Pačnik
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 9:23 Prispevkov: 16 Kraj: Šenčur
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2014 12:18:07 Naslov sporočila: |
|
|
Halo Reber!
Rad bi kupil nekaj teh svedrov, pa me zanima kje bi te lahko dobil?
Poleg tega pa bi se rad z teboj še pogovoril o jedkanju, ker praviš, da bi se lahko kaj tudi pri tebi naredilo!? Sem iz Šenčurja, občasno pa se potepam tudi po okolici Bleda.Kdaj imaš čas ?
Lep pozdrav-Boris
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

|
Objavljeno: Sre Sep 10, 2014 21:22:22 Naslov sporočila: |
|
|
Večinoma sem dosegljiv doma. Kdaj? Univerzalnega urnika nimam, zato bo najbolje kar po predhodnem dogovoru, da si lahko vzamem kaj več časa, če je kaj dodatnega.
Svedrov imam kar veliko na zalogi, končno sem dobil dobavitelja, ki ima kar ugodno ceno in zelo dobro kvaliteto. Poleg zgoraj naštetih dimenzij cenejših svedrov, so sedaj na voljo še 0,5mm, 1,2mm in 1,3mm, tako da je razpon najbolj uporabnih sedaj kompleten.
V času od vpisa oglasa do danes, so izkušnje s svedri Union tools in Aoshi, zelo pozitivne. V glavnem sedaj vrtam s svedri Union tools, ki naj bi bili "made in Japan", ampak bo verjetno kar "made in PRC". Kvaliteta je naravnost odlična, kar je najbolj pomembno, jaz sem zelo zadovoljen in pozitivno presenečen.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

|
Objavljeno: Čet Sep 29, 2016 14:56:27 Naslov sporočila: |
|
|
Po novem imam vse od 0,4mm do 2mm, razen 1,6mm, 1,7mm, 1,9mm
Kitajski svedri Union tools so se izkazali kot zelo kvalitetni. Če kdo rabi, lahko dobi hitro, cena je še vedno enaka.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|