Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

Pomoè pogostih vprašanjPomoè pogostih vprašanj   IšèiIšèi   Seznam èlanovSeznam èlanov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporoèilPrijava za pregled zasebnih sporoèil   PrijavaPrijava 

Bled Stikala

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Elektrotehnika - splošna debata
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
zilog80

Pridružen/-a: Èet Avg 2012 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Èet Mar 31, 2016 13:44:27    Naslov sporoèila: Bled Stikala Odgovori s citatom

Pozdrav!

Na bolhi sem kupil obièajna A BLED 2A 250V (Tip 301-S) stikala.
Na škatli pa piše SP4 6138 Cerknica, Tabor 42, pa me zanimaèe ima kdo kaj veè za povedati o tej firmi ?
Zgledajo namreè zelo podobna iskrinim, tako da so jih mogoèe proizvajali oni?

Photo0200.jpg
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  Photo0200.jpg
 Velikost datoteke:  315.44 KB
 Downloaded:  488 krat

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Obišèi avtorjevo spletno stran
reber
moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Èet Mar 31, 2016 19:51:32    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Ne vem èe se ta stikala še proizvajajo, saj jih nisem zasledil v nobeni trgovini.

Zelo podobna stikala za tok 10A kupujem v HTE in v Elektronabavi v Èrnuèah. Prednost teh novejših stikal so prikljuèki, ki imajo vijake. Za direktno spajkanje se preprosto odstrani vijake.

zilog80

Pridružen/-a: Èet Avg 2012 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Èet Mar 31, 2016 20:42:47    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

No, tudi jaz ne verjamem, da se še poizvajajo.

Sem jih pa kupil po nizki ceni(20€+pošta za 50 kosov), nižji od stikal, ki se prodajajo danes.

Kaj pa mogoèe veste, zakaj se imenujejo Bled, glede na to, da je firma bila v Cerknici? Iskrina firma pa je bila blizu Bleda, mogoèe to?
Namreè na internetu ne najdem nièesar glede te firme.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Obišèi avtorjevo spletno stran
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Elektrotehnika - splošna debata Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu