Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kazalo po www.elektron.si forumu
www.elektron.si - Sprejmi naslednje postavke za registracijo

Prosimo, da preden sprejmete pogoje in nadaljujete z registracijo, natančno preberete obvestilo in pravila v nadaljevanju, sicer se utegne zgoditi, da registracija na forum ne bo uspešna.

Čeprav skušajo Administrator in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče takoj in sproti preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. V primeru kršitev si upravitelj strani pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno, za potrebe preglednosti ali v primeru kršenja pravil na forumu. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Preden sprejmeš pogoje in pričneš z registracijo, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev, si natančno preberi pravila na forumu. Če si v dvomih, se posvetuj z vodstvom foruma.

Ob registraciji posvetite pozornost natančnemu vpisu vašega elektronskega (e-mail) naslova, saj v primeru napačnega vpisa naslova, ne boste dobili potrditvenega sporočila na vaš elektronski naslov. V primeru, da niste takoj prejeli elektronskega sporočila, preglejte in preiščite mapo za izbrisana sporočila, spam mapo, "junk mail" in podobne mape in mesta, saj se večkrat zgodi, da gmail.com in podobni, sporočila mečejo v spam mapo ali brišejo sporočila. Zaželjeno je, da v primeru, da ste sporočilo foruma prejeli v eno izmed naštetih map, o tem obvestite administratorja foruma.

PRAVILA NA FORUMU:

1. Pisati je potrebno v vsem razumljivem slovenskem knjižnem jeziku.

2. VSAK uporabnik bo, preden bo odprl novo temo, pregledal in preiskal forum za že podobne teme. Če le te ne bo našel, lahko odpre novo temo.

3. Novo temo oprite v temi primernem forumu, da bo forum pregleden in urejen. Teme, ki bodo oddane v napačne forume, bodo premaknjene v drug primeren forum.

4. Naslov teme mora jasno odražati bistvo teme. Naslovi morajo biti pisani z normalno pisavo, prepovedana je uporaba VELIKIH črk in naslovov v stilu: na pomoč, nujno, problem, ...

5. Odpiranje dveh ali več enakih tem v več forumov je prepovedano.

6. NIKAKOR ni dovoljeno kakršno koli preklinjanje, rasna in verska nestrpnost.

7. Oglaševanje je plačljivo! Oglasni banerji so plačljivi ali pa so po dogovoru izmenjani z drugimi portali. Oglaševanje je dovoljeno tudi aktivnim članom po dogovoru z vodstvom foruma. Za komercialno oglaševanje so namenjeni komercialni mali oglasi. V navadnih malih oglasih komercialne vsebine niso dovoljene.

8. Prepovedano je pripenjane crack programov in serijskih številk programov.

9. Za pripete datoteke jamči uporabnik, da so legalne in nesporne (avtorske pravice). Za pripone odgovarja pošiljatelj pripone in ne administrator.

10. Poskus vdora ali zlorabe tega foruma ali celotne strani bo prijavljena ustreznim organom. Vsak obisk na forumu se zabeleži z IP številko.

11. Uporabnik, ki bo v primeru kršenja pravil zaklenjen, bo lahko poslal email z opravičilom na administratorjev naslov. Uporabnik bo avtomatično odklenjen v roku, določenem ob zaklenitvi. Izbrisani uporabniki tega privilegija nimajo!

12. Prepovedano je pripenjaje skeniranih člankov iz aktualnih revij in knjig. Dovoljeno je le skeniranje starih člankov ob navedbi avtorja, št. revije in leta izdaje.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group